Google

Tuesday, April 15, 2008

ΚΤΗΝΩΔΙΑ!!!

Το 2007 ,ο Guillermo Vargas Habacuc, ένας ξεφτιλισμένος 'καλλιτέχνης' , πήρε ένα αδέσποτο σκυλί, το έδεσε με ένα κοντό σχοινί

στον τοίχο μιας
Γκαλερύ 'τέχνης' και το άφησε να πεθάνει αργά απο την πείνα και τη δίψα:Για αρκετές μέρες, ο δημιουργός αυτής της απίστευτης βαρβαρότητας και οι επισκέπτες αυτής της Γκαλερύ 'τέχνης' στάθηκαν απαθείς θεατές της αγωνίας του δύστυχου ζώου,μέχρι που τελικά πέθανε από την εξάντληση αφού πρώτα βίωσε μια επίπονη, παράλογη και αδιανόητη δοκιμασία.










ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ???
Δεν είναι μόνο αυτό: η αξιότιμη Biennale κεντρικής αμερικής πήρε την αισχρή απόφαση , οτι η κτηνωδία που έκανε αυτό το υποκείμενο πρόκειτε για τέχνη , και κάλεσε τον Guillermo Vargas Habacuc να επαναλάβει την κτηνωδία του επισήμως στην Biennale του 2008.

                                     ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ!!!
Υπογράψτε εδω: http://www.petitiononline.com/13031953/petition.html, δε χρειάζετε να πληρώσετε, ούτε να υπογράψετε, αξίζει τον κόπο, να απαιτήσουμε το υποκείμενο αυτό να μην χρίζει καμίας εκτίμισης ούτε να αποκαλείται καλλιτέχνης για τη βάναυση πράξη του, και για την ευχαρίστισή και την απάθειά του με τον πόνο του άλλου.. 


Οσοι προσφερονται να βοηθήσουν λίγο παραπάνω ας αναρτήσουν το ποστ αυτό.



ΥΓ: Αν γράψετε το όνομα αυτού του ελεινου στη μηχανη αναζήτησης Google θα δείτε τις φωτογραφίες του δύστυχου ζώου , και σελίδες web για να δείτε οτι πρόκειται για αληθινο περιστατικό.




12 comments:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

ΦΡΙΚΗ!!!!!!
Υπέγραψα σήμερα για δεύτερη φορά.

Το σχόλιο ....με την υπόδειξη να το διαγράψεις και πρόσεχέ τα γενικώς..ενέχουν κινδύνους
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

πατρινια said...

:-O
ΑΠΛΑ ΤΡΑΓΙΚΟ!!!!!!!!!

Argy said...

@ Fyrdhn

pragmatika friki!

auto ekana molis fusika gia na kindinepseis prepei na patiseis alla gia ka8e endexomeno to esvisa!

Argy said...

@ patrinia

tragiko den 8a pei tpt!
k egw me to stoma anoixto emeina!

mmexer said...

το είχα δει και στα μέιλ που έχει κυκλοφορήσει. Απίστευτο. Δεν έχω λόγια. Είμαστε το χειρότερο είδος που κυκλοφορεί πάνω στη Γη. Αυτό έχω να πω!
Υπέγραψα για 2η φορά :)

rip1708 said...

δικιο εχεις τραγικο ειναι..
μονο που..αυτο που με ανησυχει περισσοτερο δεν ειναι μονο αυτο που συνεβη στο σκυλακι αλλα οτι τετοιες πραξεις συμβαινουν ακομα και σε ανθρωπους..μενουν μερες χωρις φαγητο και νερο και πεθαινουν απο την πεινα και την ασιτια..αλλοι ξυλοκοπουνται μεχρι θανατου..και μπορει αυτο ακομα να μην εχει ονομαστει τεχνη στο μυαλο ομως καποιων παρανοικων ειναι..ξερεις για την πρωτοβουλια του πανοπτη?εκει να δεις κτηνωδια αν θελεις δες το και στο Blog του
panoptis.blogspot.com

If...ιγένεια said...

Καλό πάσχα και καλή ανάσταση με υγεία και αγάπη.. :)

beth said...

apla 8a simfwnisw me olous edw panw
einai friki

APSOY said...

φρικτός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iliaxtida said...

μου το εστειλαν κ μενα σε mail και φρικαρα..ηθελα να βρεθω εκει με ενα μαγικο τροπο και να τους βριζω να τους βριζω να τους βριζω...τους μ... :(

Ploutwnios said...

Γράψε τίποτα καινούριο, ρε κοπρόσκυλο. Μέσα στο θέμα είμαι.

Me:Moir said...

Ντροπή. Αν βρισκόμουν στην πόλη του θα του την έστεινα σε μια γωνιά και η ζωή του 'καλλιτέχνη' απο εκείνο το σημείο και μετά θα ήταν αυτή του 'old boy.