Google

Monday, April 14, 2008

Μπρδμμμμμ....


    
Αρρώστια ή συμφέροντα???
Την περασμένη εβδομάδα, ανηφόρησα με το καλό για το τρισκατάρατο Τ.Ε.Ι. μου, έχοντας ξεχάσει ότι θα πραγματωθούν οι «φοιτητικές εκλογές» και ξένοιαστος λοιπόν πάω να συναντήσω τους δικούς μου, οι οποίοι με περίμεναν εκεί. Όσο περισσότερο πλησίαζα, τόσο δυνατότερα άκουγα κ τις μουσικές να γαργαλάνε το ευαίσθητο στη μουσική αυτάκι μου. Ένας μορφασμός απογοήτευσης σχηματίστηκε στο πρόσωπο μου. Με τα πολλά να μη σας κουράζω, είχε διοργανώσει πάρτυ στο Τ.Ε.Ι. η Δ.Α.Π, με τζάμπα μπύρες, σουβλάκια, σουτζουκάκια, μέχρι και αρνάκι γάλακτος έψησαν στην σούβλα, έλεος! Και όλα αυτά για έναν κ μοναδικό σκοπό βέβαια, τον προσηλυτισμό των φοιτητών προς τις κάλπες. Σαν τα κοράκια μου όρμιξαν, όπως ακριβώς μου είχαν επιτεθεί και στο πρώτο έτος. Έλεγαν… και Έλεγαν… και Έλεγαν και πάρτε μπύρες και φάτε σουβλάκια και μας ξαναζάλιζαν και μπείτε στο ψηφοδέλτιο και έτσι και αλλιώς! Αϊ στο διάολο! Μα καλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόσο τρέλα! This is madness που είπε και ο Πέρσης.
Ή αποκομίζουν κάποιο κέρδος από όλο αυτό ή είναι απλά όλοι τους άρρωστοι!
Φυσικά εγώ πιστεύω ότι ισχύει το πρώτο.
Άλλη μια εύλογη ερώτηση… τους λογαριασμούς στα κινητά ποιος τους πληρώνει???
Που τριγυρνάν με ένα τηλέφωνο στο χέρι ποιος ήρθε, ποιος δεν ήρθε να ψηφίσει και ξανά και ξανά...Είναι όλοι τους τραγικοί!
Και δεν φτάνει που πηγαμε να ψηφίσουμε κοιτούσαν από κατι ανοιχτά σημεία του παραβαν να δουν που θα βάλεις σταυρό! Όλοι τους!
Και γιατί αγωνίζονται στην τελική?? Για το καλό των σπουδαστών? Έλεος.!
Θέλω ιδιωτικό γαμώτο! Να μου δίνουν κίνητρα! Να ξέρω ότι μόλις τελειώσω θα με προωθήσουν για ένα καλό μεταπτυχιακό και μια καλή θέση εργασίας! Ακολουθήστε όλοι το παράδειγμα του φίλου μου Dino παράτησε τα ΤΕΦΑΑ και πήγε στο Ανατόλια. Από τότε όλα του πηγαίνουν καλύτερα! Γαμιεσαι Dino! Αυτά …καιρό είχα να κάνω ποστ με φάγαν οι διαδρομές! Πέρα δώθε!

2 comments:

MAD said...

ΦΟΣ είδες στις εκλογές?

[ΦΟΣ = Νεολαία ΛΑΟΣ]

Είναι και στο αναστάσιμο κλίμα

MasterMind said...

Χαχαχα... Το ΦΟΣ μου το είχε πει ένας φίλος στην Κομοτηνή, εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχει από όσο γνωρίζω... (τουλάχιστον όχι στο ΤΕΙ)

Αργύρη "τζάμπα μπύρες, σουβλάκια, σουτζουκάκια, μέχρι και αρνάκι γάλακτος έψησαν στην σούβλα" αυτό όντως έγινε ή είναι σημείωση του συγγραφέα; :-P Δε το λέω κακοπροαίρετα, απλά ρωτάω... Εγώ ξέρω μόνο τα σουβλάκια με τις μπύρες στην ΣΤΕΦ (δε ξέρω και τι σχολή είσαι)

"Ή αποκομίζουν κάποιο κέρδος από όλο αυτό ή είναι απλά όλοι τους άρρωστοι!" Πραγματικά είναι το δεύτερο... Αρρώστεια όμως, όχι αστεία! Και τα κινητά μόνοι τους τα πληρώνουν... (και γω παρακινήθηκα: Πες και τον τάδε και τον τάδε να ρθουν να μας ψηφήσουν... Ναι, ναι σίγουρα, τώρα πάω να βάλω κάρτα για να πρήξω τον καημένο τον κόσμο, λες και αμα θέλουν να έρθουν, εμένα περιμέναν...) Φυσικά άλλοι το έκαναν, και όχι κανείς δε τους πλήρωσε για αυτό... Κάποια πράγματα δεν τα καταλαβαίνω... Μάλλον έχω μικρό ΔΑΠιQ!