Google

Wednesday, September 5, 2007


Μακριά απο την αγαπημένη μου Θεσσαλονίκη λοιπόν για ακόμη μία φορά και με τα βιβλία αγκαλιά!(λέμε τώρα) βρίσκομαι φιλοξενούμενος στον κατα πολύ αγαπητό μου φίλο Don Canidor οπως και επιθυμεί να τον αποκαλούμε,ο οποίος διαβάζει αυτή την στιγμή σε αντίθεση με εμένα που δεν μπορώ να συγκεντρωθώ (άγνωστο το γιατί).
Η Νύχτα με πήρε μέχρι να αξιωθω να κάνω μια ανάρτηση.Βαρεμάρα σήμερα..

Πάντως παιδιά έχω μεγάλη αγωνία να δώ το πολυαναμενόμενο Ντιμπεϊτ ,νομιζω και εσείς ετσι?:)

Φαντάζομαι τον κ.Παπανδρεου,να μην μπορεί να συνάψει μια πρόταση και να λέει ασυναρτησιες.... (Βλεπω το ΠΑΣΟΚ να ψάχνει για πρόεδρο μετά τις 17Σεπ. και η πιο πιθανή επιλογή ο κ.Βενιζέλος).Τον κ.Καραμανλη σοβαρό,με μετρημένα λόγια(αλλωστε πρέπει να προσέχει τι λεει). Την κ.Παπαργα να φαντασιόνεται την Ελλάδα σαν την Ρωσία.
Τον κ.Καρατζαφέρη να κουβαλάει ένα τεράστιο σταυρό διπλα του.Τον κ.Αλαβάνο να δεσμεύεται οτι θα αποφυλακίσει όλους τους αναρχικούς και τελος ο κ.Παπαθεμελης δεν νομίζω να χωράει στο πλάνο συγνώμη...

Τελεια θα είναι πως και πως περιμένω!!!!....

4 comments:

drunk tank said...

καλή σου μέρα argy.
debate? προσωπικά δεν έχω καμία αγωνία να το δω. γιατί άλλωστε; ξέρουμε εκ των προτέρων λίγο πολύ τι θα μας πούνε όλοι τους.
είσαι μικρός ακόμα και αισθάνεσαι αυτό τον εκλογικό πυρετό.
δυστυχώς η πολιτική μας βρωμάει από όπου κι αν την πιάσεις. γι'αυτό και δεν προτείνω σε κανέναν την ενασχόληση μαζί της. μπορούμε να είμαστε πολιτικοποιημένοι και δίχως αυτούς.
πάντως λίγο πολύ συμφωνώ με τα λεγόμενά σου.
θα σου πρότεινα όμως να ασχοληθείς καλύτερα με την εξεταστική σου και όχι με κάτι που θα φέρει το πτυχίο σου περισσότερο πίσω. άλλωστε το μέλλον μας το χτίζουμε περισσότερο οι ίδιοι.

Argy said...

kali sou mera kai se sena Kostantine. koita exeis ena dikio.alla pws 8a perasei o kairos mas mono me to diabasma?????
ase na exoume kati na asxoloumaste:)

Unknown said...

can u translate ? i try to translate but its too hard i wanna read ='(

Unknown said...

check it out http://www.youtube.com/watch?v=tPOpWPyIUhw