Google

Tuesday, September 25, 2007

Βοήθειαααα!!!...Σχιζοφρενής!!!


Καλησπέρα..
Λοιιιποον ξέρετε εχθές έβλεπα τηλεόραση,σπάνιο ε? κι’ομως υπήρχε λόγος.¨Ηθελα να δω τον κ.Τριανταφυλλίδη και τον κ.Ευαγγελόπουλο,όχι για κανένα σπουδαίο λόγο απλά να έχω να σχολιάζω.
Έβλεπα που λέτε την εκπομπή του κ.Ευαγγελόπουλου οπου το κεντρικό θέμα ήταν για την διαδοχή της προεδρίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και όπως ήταν λογικό έδειξε τον κ.Βενιζέλο και τις δηλώσεις του.Εχω ξαναπεί,ότι αυτός ο άνθρωπος νομίζει ότι είναι και γω δεν ξέρω ποιος αλλά τώρα πρόσεξα και κάτι άλλο με το οποίο θα συμφωνήσετε και εσείς θέλω να πιστεύω. Καθώς περίμεναν οι δημοσιογράφοι έξω από την Χ.Τρικούπη για να βγει ο μελλοντικός πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πιθανόν μελλοντικός πρωθυπουργός,εμφανίζεται ξαφνικά. Όλοι τρεχάμενοι παίρνουν θέση για να κάνουν τις ερωτήσεις τους.Αυτός έρχεται με το χαρακτηριστικό ύφος και η ιστορία αρχίζει ξέρετε τώρα ερωτήσεις απαντήσεις και τα συναφή. Το θέμα όμως δεν είναι εκεί,είναι στο βλέμμα του.Προσέξτε την άλλη φορά που θα μιλάει…έχει βλέμμα σχιζοφρενή.Κοιτάει τόσο περίεργα τόσο σχιζοφρενικά περίεργα… Φοβήθηκε το μάτι μου.Δεν το είχα παρατηρήσει τόσο καιρό…Ένας και ένας οι πολιτικοί αρχηγοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ.Βασικα όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί. Ποιον να πρωτοπώ τον κ.Παπανδρεου έλεος τον κ.Καραμανλη τρέχει και δεν φτάνει,τον κ.Αλαβάνο δυο φορές έλεος την κ.Παπαρήγα που πας κοπέλα μου ή τέλος το κ.Καρατζαφέρη no comments,τον κ.Βενιζέλο σχιζοφρενής... ποιόν? Δεν υπάρχει μέλλον για την Ελλάδα μας…δυστυχώς.
Μια Έφη Σαρρή μόνο μπορεί να κάνει την διαφορά. Να πούμε και καμιά λαλακία :))

8 comments:

Dante said...

Ε μα κι εσύ... Όταν είναι να δούμε θρίλερ, ταμπουρονώμαστε στον καναπέ με ζεστή σοκολάτα και το μαξιλάρι ανά χείρας... Έτσι στο ντούκου πήγες να δεις πολιτικά...;

Argy said...

@ dante :) den to skeftika ka8olou file mou..Omos 8a to exw ypopsin mou gia tin epomeni fora:P

If...ιγένεια said...

Δεν γνωρίζω δεν απαντώ. ;p

Argy said...

@ if...igenia wste den gnwrizeis e???:P
ee kai den xriazete na asxoli8eis:)

HUGS!!!

If...ιγένεια said...

O_O δεν χρειάζεται να ασχοληθώ, με τι? Τον Βενιζέλο? ;p

Αγγελική Στ. said...

Είναι το βλέμμα της απληστίας μπροστά στην εξουσία.. παρ' του την εξουσία να δεις πως θα ισιώσει το βλέμμα!!

Argy said...

@ if...igenia hehehe i like u:D:D:D

@ sunshine xmmm den kserw ...mipws antidrasei pio trela?? ase kalitera 8a mas ka8arisei olous!:P

oneiroparmenh said...

Δεν έχουν όλοι σχιζοφρενή βλεμμα...Υπάρχει και κάποιος που έχει το πιο βλακώδες βλεμμα που έχω συναντήσει ποτε!Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φυσικά!!