Google

Friday, September 7, 2007


Λοιιιιπόν...Το πολυαναμενόμενο Ντιμπέιτ έγινε και τα συμπεράσματα είναι προφανή.

Ικανοποιημένοι εμφανίζονται όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί από την παρουσία στους στο ντιμπέιτ, αν και οι περιορισμοί ήταν τέτοιοι που δεν επέτρεψαν έναν εκτενή διάλογο.


Η Νέα Δημοκρατία υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός κράτησε το ρόλο του θεσμικού ηγέτη και δεν απάντησε στις επιθέσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ στο ΠΑΣΟΚ αποδίδουν μεγάλη σημασία στο αποτέλεσμα της τηλεοπτικής αναμέτρησης των πολιτικών αρχηγών, και όπως λένε, ο Γιώργος Παπανδρέου υπερείχε έναντι του Κώστα Καραμανλή.


Στο ΚΚΕ εκτιμούν ότι η κα Παπαρήγα λιτά, καθαρά και ήρεμα απάντησε επί της ουσίας σε όλες τις ερωτήσεις.

Ικανοποιημένη εμφανίζεται και η Κουμουνδούρου, καθώς ο Αλέκος Αλαβάνος, σύμφωνα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α έκλεψε την παράσταση, ενώ τόσο ο κ. Καρατζαφέρης όσο και ο κ. Παπαθεμελής, κράτησαν τον θεσμικό τους ρόλο.



Οπότε όλοι ικανοποιημένοι,ευχαριστημένοι και πεπεισμένοι όλοι οτι ΚΕΡΔΙΣΑΝ τις εντυπώσεις μας...

Βρήκα κάτι ενδιαφέρον σήμερα για ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω:




Μνημείο για τους άσχημους ανθρώπους

Τα αποκαλυπτήρια ενός πρωτότυπου μνημείου θα γίνουν την Κυριακή (9/9) σε μια μικρή πόλη της βόρειας Ιταλίας. Το μνημείο δεν φτιάχτηκε για να τιμήσει κάποιον τοπικό ήρωα ή κάποια σημαντική προσωπικότητα αλλά όλους τους ανθρώπους που είναι όμορφοι…εσωτερικά.

Ο Παγκόσμιος Σύλλογος των Άσχημων Ανθρώπων, ο οποίος ιδρύθηκε στην Ιταλία πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχει παραρτήματα σε πολλές χώρες, ανακοίνωσε την Παρασκευή (7/9) ότι τα αποκαλυπτήρια ενός μνημείου προς τιμήν των άσχημων ανθρώπων θα γίνει στην μικρή πόλη του Πιομπίκο, στο πλαίσιο της ετήσιας συνάντησης των μελών του Συλλόγου.

Το μνημείο θα απεικονίζει έναν άσχημο άνθρωπο, ο οποίος κοιτάει το είδωλο του στον καθρέφτη. Ο αντικατοπτρισμός όμως δεν είναι το άσχημο πρόσωπο του, αλλά μια πανέμορφη εικόνα. «Το σύνθημα μας είναι πως κάθε άνθρωπος είναι αυτό που είναι και όχι αυτό που φαίνεται», δήλωσε ο πρόεδρος του Συλλόγου, Telesforo Lacobelli, επισημαίνοντας ότι σκοπός του μνημείου είναι να τονίσει όχι την εξωτερική αλλά την εσωτερική ομορφιά.

3 comments:

Legally Blonde said...

Ειναι εντυπωσιακο στην εποχη αυτη οπου το περιτυλιγμα ειναι το παν...να γινονται τετοιες κινησεις για το περιεχομενο:))
To look (beautiful) is to be παραφραζοντας ενα παλιο ρητο...

Anyway...ελπιζω να περνας καλα στα ξενα και μακρυα απο την πιο "ερωτικη" (μπλιαξ) πολη της χωρας!!!

Φιλακιαααααα

Argy said...

Exeis apolyto dikio ksanoula mou.
Molis gyrisa....kai gw mera pou dialeksa o ermos... ee den mporeis na peis.... i poli einai ena xaos simera...asta asta kisses 8a ta leme;)

Iago said...

Argy γιατί ενώ έχεις το μπλογκ σου αφιερωμένο στην Ελλάδα, γράφεις σε γκρίκλις; Το μνημείο για την εσωτερική ομορφιά είναι πολύ καλή ιδέα και ενδιαφέρουσα είδηση... Μακάρι να μην υπήρχε αυτή η κυριαρχία της εικόνας σε όλους τους τομείς...
Faces look ugly when you're alone...
τραγούδαγε και ο Τζιμ Μόρισον.... Η ομορφιά είναι υποκειμενική