Google

Tuesday, February 24, 2009

Αστάθμητες Εννοιες




          Δράττομαι της συζήτησης με τον φίλο μου και γνωστό καλλιτέχνη ΣΑΠικασο (γλύπτης για όσους δεν τον γνωρίζουν. Η και μερικές φορές, γλύφτης ατίθασων αγοριών) από τον οποίο ζήτησα να μου φτιάξει ένα γλυπτό από σίδερο και να το αφιερώσει στην αφεντιά μου. Το θέμα του έργου θα συσχετίζετε με την αντιβαρύτητα μου λέει. Και με τη σειρά μου λέω η οποία φυσικά δεν αποτελεί επίσημο και αυστηρά καθορισμένο επιστημονικό όρο, αλλά αν την φέρουμε σε μια εφαπτόμενη αλληλοεξαρτώμενη ευθεία με την σχετική αμφιλεγόμενη θεωρία του Podkletnov θα μπορέσουμε να καταλήξουμε στο εξής συμπέρασμα, ότι μπορούμε να πετύχουμε την αναγκαία σύζευξη βαρύτητας-ηλεκτρομαγνητισμού ώστε να πάρει το γλυπτό την θέση που του αξίζει στο σύμπαν και ταυτόχρονα να εκμεταλλευτεί όλη την απαιτουμένη ενέργεια του κενού, προς όφελος μου! 
         Πάντα όμως υπάρχει στη μέση το ζήτημα της αδράνειας. Με αυτόν τον φόβο σαφώς και δεν μπορώ να συνεχίσω. Οπότε αν πάρουμε αυτό το σύστημα σε κβαντικό επίπεδο, η ενέργεια που θα αποσπά (ενέργεια του κενού) θα μου αποφέρει την πηγή της Κοσμολογικής σταθεράς=Λ όπως εμφανίζεται στις τροποποιημένες πεδιακές εξισώσεις της Γενικής Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

         Έτσι λοιπόν με μερικές τροποποιήσεις και πράξεις αυτό που θα προσπαθήσω να πετύχω είναι αυτό που δεν πέτυχε ο Αϊνστάιν, την οδήγηση ενός στατικού σύμπαντος σε ισορροπία. Με πολύ απλά λόγια, εγώ θα φέρω την σταθερότητα στην αστάθεια! Θα προσπαθήσω να σταματήσω την διαστολή-συστολή, απελευθερώνοντας ταυτόχρονα κβαντική ενέργεια κενού, ίση πλέον με την σκοτεινή ενέργεια και τον κοσμικό πληθωρισμό 10^-35xs^-2, ή 10^-47xGeV^4..
         Καταλήγω και τελειώνω όπως όλοι σίγουρα θα καταλάβατε άλλωστε, με το παρακάτω συμπέρασμα: Η ενέργεια του κενού ή ενέργεια του μηδενικού σημείου (Zero Point Energy) είναι η ελάχιστη ενέργεια την οποία είναι δυνατό να κατέχει ένα σύστημα σε κβαντικό επίπεδο. Με την λιγότερη απορρόφηση ενέργειας θα καταφέρω τις μέγιστες αποδόσεις!




10 comments:

Σταλαγματιά said...

Α! μας βάζεις δύσκολα και έξω έχει έναν υπέροχο ήλιο : )))

Argy said...

ase tis ipekfiges:P
k apanta!

enw prox8es xionize!k pio trelos kairos!

mahler76 said...

συγνώμη, η ερώτηση που είναι?

Argy said...

pou8ena.. tin erminia sou xreiazomaste STO OLO ZITIMA!

mahler76 said...

Η ερμηνεία μου είναι πως ήσουν τύφλα όταν έκανες το πόστ. Α και θέλω κονέ με τον γλύφτη αγοριών χαχαχα

Argy said...

hehehhe!!!! 8a xarei! sto party pou 8a ginei kata tin paradwsi tou Ergou 8a vgalw Foto na ton xareite OLOI!!!

Ploutwnios said...

Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς θα οδηγήσεις ένα στατικό σύμπαν σε ισορροπία; Δεν προϋποθέτει την ισορροπία η στατικότητα; Έχω πολύύύύύ καιρό να ασχοληθώ με αυτά τα θέματα κι έχω σκουριάσει λίγο.

Sergio... said...

μην τον παιρνετε στα σοβαρα.. ξερω απο εγκυρες πηγες πως οταν γραφει, βρισκεται υπο την επηρεια ναρκωτικων ουσιων αναμειγμενες με αυθεντικο αψεντι....

Argy said...

Ploutwnie mia apli pantisi sou exw pou 8a lisei ka8e sou aporia sofe geronta!!

8a kataskeuasw tin gennitria "kinimazikou pediou".


(gmt molis mou teleiwse to apsenti)

Argy said...

SERGIO atakte kipoure!!!!
pou ta ksereis auta esy??
auta einai parel8on! mi ta skalizeis se parakalw!!!
MiMpws exeis ena euro??