Google

Wednesday, February 18, 2009

ΤΗε νΤριΜ


      Λοιπόν, μόλις ξύπνησα μετά από έναν πολυτάραχο και κουραστικό υπνάκο. Θα ήθελα να σας διηγηθώ το όνειρο μου, να μου πείτε κ σεις με τη σειρά την γνώμη σας.

 

Λεπόοον αφού καταβρόχθισα 2 Μπεργκερς και πολλές Ποτέιτος βραδιάτικα, είπα να πέσω να ξεκουραστώ από το καθισιό όλης της μέρας. Αρκετά κουραστική μέρα θα έλεγα. Έτσι όπως άπλωσα την αρίδα μου πάνω στο καινούριο κρεβατάκι μου και υπό τον ήχο της φωνής του Θεωδορακη στο ΜΕΓΚΑ, με έπαιρνε σιγά σιγά στις τρυφερές αγκάλες του ο Μορφέας. 

      Σε κάποια φάση ξαφνικά, βρίσκομαι σε ένα παράξενο μέρος γεμάτο πολυκατοικίες ερείπια σε μια παρατημένη παλιά αγορά… εγώ μαζί με κάποια άγνωστα πρόσωπα διπλά μου, κρυβόμαστε πάνω σε μια σκεπή ενός ακόμα παρατημένου, από τον χρόνο και τους ανθρώπους, μικρού μαγαζιού. Δίπλα μου όλοι φοβισμένοι.Εγω όμως σαν να ήξερα τι πρέπει να κάνω, τρέχω από σκεπή σε σκεπή με αποφασιστικότητα. Αριστερά και δεξιά μου το τοπίο σκούρο, αν και μέρα, με μικρή ορατότητα. Μετά από λίγη ώρα φτάνω σε ένα μέρος από την μια γεμάτο στρατιώτες, σαν μπράβοι. Δηλαδή εύσωμοι με τεραστία μπράτσα και λαιμούς. Και από την άλλη κάτι φίλοι μου με όπλα, τόξα, σπαθιά, κτλ. Από τη μια στιγμή στην άλλη ξαφνικά έχω γεμίσει με διάφορα όπλα, δύο τρία στην ζώνη άλλα στην πλάτη και στα πόδια και ένα μεγάλο στα χέρια.

Πηδάω λοιπόν κάτω να βοηθήσω τους δυο φίλους μου που ήταν στη μια άκρη του σκηνικού πυροβολώντας εναντίον των κακών:). Ενώ εμείς οπισθοχωρούσαμε αυτοί δεν πάθαιναν τίποτα από τις σφαίρες μου, που παράλληλα πετούσα. Με τα πολλά μας έφτασαν και έπιασαν τους φίλους μου και εγώ άλλαζα συνέχεια όπλα αδειάζοντας τα επάνω τους. Άλλα τίποτα. Με μια απότομη κίνηση ο ένας γυρίζει και με πιάνει από το λαιμό. Τότε βγάζω το όπλο από το πόδι μου και τον πυροβολώ στο πρόσωπο. Αντί όμως να τον σκοτώσω τον γεμίζω με χρώμα. Τυφλώνετε και με αφήνει. Τότε πέφτουν ξαφνικά και οι δυο κάτω (δεν καατλαβα πια ήταν η αιτία). Ο ένας από τους δυο φίλους μου παίρνει το σπαθί που ήταν πεταμένο, κάτω από κάτι κασέλες για λαχανικά και σπεύδει να τους καρφώσει. Εκεί ακριβώς τέλειωσε το όνειρο και το σκηνικό άλλαξε εντελώς, με έμενα και τον ίδιο φίλο μου να ετοιμαζόμαστε να κάνουμε βουτιά σε μια τεραστία πισινά με μόλις πενήντα πόντους νερό. Βουτάμε από απόσταση δυο περίπου μέτρων και ξύπνησα απότομα με έναν πόνο στην πλάτη.Ο όποιος προήλθε από τον άχαρο τρόπο που κοιμήθηκα.

      Αν κάποιος ξέρει τι θέλει να πει ο ποιητής στο όνειρο αυτό παρακαλώ, τα κόμεντς δεκτά.


      Και κα8ε σχολιαΖμός άχρηστης πληροφορίας σαφώς.(ΑΑ! και φυσικά στην πρώτη φώτο ειμαι εγω!)

8 comments:

Dante said...

Είναι φως φανάρι, θα σε πάρουν να παίξεις στο Heroes.

Argy said...

heheh.. vre les...

anoiksa pania epitelous!!!

Lefki said...

1. Γουάουυυυυ!!!! Ρε συ σαν μοντέλο είσαι...κακώς απλώνεσαι στον καναπέ όλη μέρα, πήγαινε σε κανέναν μόδιστρο. Θα κάνεις θραύση στα ντεφιλέ!
2. Το όνειρο σημαίνει πως παράφαγες. Κόψε τα μπέργκερ το βράδυ!

:p

Argy said...

ksereis me ti kopo eginan autoi oi koiliakoi,
Gia na tous xairete i gynaika mou??

3000 kai vale burgers!!!

:P

mahler76 said...

όνειρο? ποιο όνειρο? μια φωτό βλέπ ω μόνο lolol

Argy said...

hehehe! i foto eklepse tin parastasi.. den eprepe na ti valw!:P

Anonymous said...

Λοιπόν
το να πέφτεις από ύψος είναι σεξουαλική υπερδιέγερση, με άλλα λόγια καύλες. Τα όπλα σου που δεν σκοτώνουν αλλά "χρωματίζουν" είναι τα σεξουαλικά σου προσόντα που τα έχεις και σε πολύ εκτίμηση. Εχθροί και φίλοι είναι γλυκά ή και επιθετικά σεξουαλικά σου απωθημένα... Όπως έλεγε και ο΄παππούς Φρόυντ, όλα από την σεξουαλικότητά μας εξαρτούνται. Και κυρίως τα όνειρα που απελευθερώνουν το id μας, τα υποσυνείδητά μας που ξύπνοι δεν τολμάμε να παραδεχτούμε ούτε στον ίδιο μας τον εαυτό.

Anonymous said...

ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΡΜΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ !!!!!!